Connect with us

Stiri externe

Jennifer Lopez si P. Diddy s-au revazut in carantina dupa 20 de ani de cand formau un cuplu

De cand stau in izolare, celebritatile au mai mult timp ca niciodata pentru retelele de social media. Asa se face ca Jennifer Lopez si P. Diddy s-au revazut in carantina dupa 20 de ani de cand formau un cuplu. Unde? Pe Instagram!

Publicat

pe

Jennifer Lopez si P. Diddy s-au revazut in carantina dupa 20 de ani de cand formau un cuplu

De cand cu izolarea la domiciliu, majoritatea vedetelor intra aproape zilnic live pe Instagram. Exista Club Quarantine al lui DJ D-Nice, unde au aparut staruri precum Rihanna, Michelle Obama sau Oprah. Exista si emisiunea Bright Minded a lui Miley Cyrus.

Si exista, de asemenea, Team Love Dance-A-Thon a lui P. Diddy. Aceasta din urma are rolul de a strange bani pentru cei din prima linie in lupta contra pandemiei de COVID-19.

P. Diddy a gazduit prima editie a emisiunii sale pe Instagram duminica si o multime de alte staruri i s-au alaturat. Printre acestia se numara Drake, Naomi Campbell, Ciara sau Demi Lovato.

De departe insa, cea mai mare surpriza a serii a fost aparitia bifata de Jennifer Lopez si Alex Rodriguez. Asta deoarece, ne aducem cu totii aminte, JLo si P. Diddy s-au iubit cu foc in urma cu aproape 20 de ani.

Jennifer Lopez si P. Diddy au avut o relatie din anul 1999 pana in 2001.

Maratonul de dans al rapper-ului a strans deja mai bine de 3 milioane de dolari si continua sa accepte donatii.

Jennifer Lopez nu se mai marita din cauza epidemiei