Connect with us

Style Radar

Jeremy Scott pleacă de la Moschino. Ce creații a realizat în ultimii 10 ani!

Designerul Jeremy Scott, cunoscut în lumea fashion internațională drept „Regele Kitsch-ului”, părăsește casa de modă Moschino după un deceniu de colaborare. Iată ce creații a realizat acesta în ultimii ani!

Publicat

pe

Jeremy Scott pleacă de la Moschino. Ce creații a realizat în ultimii 10 ani!

Jeremy Scott a anunțat ieri, printr-o postare pe Instagram, faptul că părăsește Moschino după 10 ani de colaborare.

„După 10 ani, anunț astăzi că urmează să plec de la Moschino. M-am distrat extraordinar realizând creații care rămân nemuritoare. Sunt recunoscător pentru toată dragostea și sprijinul pe care le-am primit în acest ultim deceniu. Acum închid acest capitol plin de bucurie și nerăbdarea de a vă dezvălui ce urmează să fac în continuare”, a scris celebrul designer pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jeremy Scott (@jeremyscott)

Imaginile care ilustrează această postare îl arată alături de Gigi Hadid, în timpul unei ședințe foto pentru o campanie. Supermodelul poartă o rochie de mireasă atipică.

Într-un comunicat de presă, Massimo Ferretti, președintele Aeffe S.p.A, care deține Moschino, a scris: „Sunt norocos că am avut ocazia să lucrez cu Jereny Scott, o adevărată forța creativă. Aș dori să-i mulțumesc pentru acești 10 ani de colaborare și să menționez că el va fi întotdeauna o parte importantă din istoria Moschino.”

Fanii spun despre plecarea lui Jeremy Scott că este finalul unei ere pentru casa de modă. Din octombrie 2013, atunci când a devenit director de creație al brand-ului, Jeremy Scott a dus mai departe cu succes moștenirea lăsată de Franco Moschino. Acesta s-a făcut remarcat prin modul său de a satiriza industria modei prin colecții pline de spirit și culoare, inspirate de arta pop.

Moschino obișnuia să spună despre el că se consideră mai degrabă „comentator” decât designer. În anii 80, el a realizat o colecție satirică la adresa Chanel, reinterpretând clasicele costume ale brand-ului în stilul propriu. Mulți ani mai târziu, în 2015, Jeremy Scott a făcut același lucru, dar într-un stil cu totul diferit. Designerul a folosit atunci logo-ul și culorile McDonald’s pe creații inspirate din stilul Chanel.

Criticii de modă au descris respectiva colecție ca fiind „ingenioasă”. Chiar și Karl Lagerfeld era un fan declarat al lui Scott. În interviuri, acesta spunea adesea că el ar fi singurul designer care ar putea prelua casa de modă Chanel după retragerea sa.

Iată în continuare câteva dintre cele mai reprezentative creații ale sale din ultimii 10 ani!

Lizzo purtând o rochie Moschino, Vogue 2020

În culise la primul fashion show organizat de Jeremy Scott pentru Moschino

Moschino, colecția de toamnă 2019

Edie Campbell într-o haină Moschino, Vogue (2015)

Jean Campbell într-o rochie Moschino Couture, Vogue (2016)

Chaoyu într-o rochie Moschino, Vogue (2022)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *