Connect with us

News

Jim Carrey, acuzat de sinuciderea fostei sale iubite! Actorul a fost dat in judecata!

S-au dus vremurile fericite pentru Jim Carrey. Actorul este dat in judecata acum de sotul fostei sale iubite, care a murit anul trecut din cauza unei supradoze, la doar o saptamana dupa ce Carrey i-a spus „Adio”.

Publicat

pe

jim-carrey-iubita

Mare scandal pe capul lui Jim Carrey. Actorul este chemat acum in fata instantei de fostul sot al fostei sale iubite, Cathriona White, care pretinde ca Jim a fost cel care i-a procurat medicamentele care au dus la moartea ei. Cahtriona a decedat pe 24 Septembrie 2015, dupa ce a inghitit un cocktail de calmante care s-au dovedit a-i fi fatale.

Cathriona, care era originara din Irlanda, era maritata cu Mark Burton in momentul in care a inceput relatia cu Jim Carrey. Burton a introdus acum actele de chemare in judecata a lui Carrey, considerandu-l principalul responsabil de moartea nevestei sale. Cahriona a murit la doar o saptamana dupa ce Carrey i-a spus „Adio”. In cererea intentata instantei se sustine ca actorul a fost cel care i-a dat Cathrionei o reteta pentru eliberarea medicamentelor de care aceasta era dependenta.

Pe de alta parte, avocatul lui Carrey sustine ca tot acest proces este o incercare a lui Burton de a obtine bani de la clientul lui. Avocatul Marty Singer sustine ca Mark si Cathriona erau intr-o casnicie falsa, facuta doar pentru ca aceasta sa dobandeasca cetatenia americana.

 

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *