Connect with us

ADPM Cool

Jocurile video devin platformă de promovat moda vestimentară

Jocurile video reprezintă o reală pasiune pentru mulți tineri, așa că multe fashion banduri s-au gândit că ar fi o idee bună să le utilizeze pentru a promova moda vestimentară. Iată în continuare cum este posibil acest lucru.

Publicat

pe

Jocurile video devin platformă de promovat moda vestimentară

Mulți tineri consideră jocurile video drept o metodă perfectă de relaxare după o zi grea. Se afundă în acțiunea acestor jocuri și se identifică de multe ori cu personajele lor. Astfel că s-a ajuns ca personajele din jocurile video nu doar să fie „performante”, ci să arate și bine.

Ținutele și accesoriile virtuale cu care îți poți înfumuseța personajul au devenit un must în lumea gaming-ului. Fie că vorbim despre Grand Theft Auto, Dead by Daylight sau Fortnite.

„Este un trend, dar nu un trend care pălește în timp. Ba din contră, capătă din ce în ce mai multă popularitate. Pentru jucători, reprezintă o modalitate de exprimare. Faptul că îți poți îmbrăca personajul după bunul plac stimulează imaginația”, explică experții în gaming.

Bineînțeles că hainele și accesoriile, chiar și cele virtuale, costă. Așa că jucătorii trebuie să scoată bani din buzunar pentru a-și personaliza personajele cu ținute cool.

Multe companii de gaming colaborează cu designeri și case de modă în vederea realizării acestor outfituri. Fortnite a făcut un parteneriat cu Ariana Grande, spre exemplu. Utilizatorii puteau juca folosind un personaj ce o întruchipa pe însăși Ariana. De asemenea, o puteau îmbrăca în rochii mini holografice.

Tot Fortnite a colaborat apoi cu Balenciaga. Jucătorii pot alege să își accesorizeze personajele cu ghiozdanele ori pantofii sport din colecția Triple-S.

Nu este pentru prima oară când Balenciaga pășește în lumea jocurilor video. Anul trecut, designerul Demna Gvasalia și-a lansat propriul joc intitulat Afterworld: The Age of Tomorrow. S-a întâmplat cu ocazia lansării colecției de toamnă 2021. Personajele puteau defila purtând piesele din colecție.

Și fashion branduri mai mici au urmat aceeași rețetă. Brandul polonez de streetwear MISBHV a semnat un parteneriat cu Grand Theft Auto V.

Ce colecții noi s-au prezentat la Paris Fashion Week

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *