Connect with us

Stiri externe

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează

La patru ani după nuntă, Joe Jonas și Sophie Turner se pregătesc de divorț. Se pare că problemele lor au apărut în urmă cu mai bine de șase luni, iar în ultimele săptămâni au fost surprinși în public fără verighete. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează

Joe Jonas și Sophie Turner păreau că formează cuplul perfect. Ambii erau extrem de fericiți și îndrăgostiți. În urmă cu patru ani, ei și-au unit destinele. Cei doi au făcut nu una, ci două nunți.

Prima ceremonie a avut loc la începutul lunii mai 2019, imediat dupa Billboard Music Awards, în Las Vegas.

Cea de-a doua nuntă a fost una ca în povești și s-a desfășurat în Franța, în vara aceluiași an. Locația aleasă a fost Chateau du Martinay din Carpentras. În ziua nunții din sudul Franței, actrița Sophie Turner a purtat o superbă rochie de mireasă gândită special pentru ea de Nicolas Ghesquiere, creative director al brand-ului Louis Vuitton.

Iată că acum, patru ani mai târziu, cei doi se pare că se pregătesc de divorț. Conform presei internaționale, problemele lor au apărut în urmă cu mai bine de jumătate de an. Ba mai mult, în ultimele săptămâni au fost surprinși în public fără verighete.

Advertisement

Joe și Sophie au doi copii. Conform unor apropiați, în ultima vreme doar el a avut grijă de ei, cei mici însoțindu-l în turneul din Statele Unite.

Recent, cei doi au vândut casa din Miami pe care o cumpăraseră cu doar un an în urmă.

Joe și Sophie s-au cunoscut în anul 2016, iar um an mai târziu s-au logodit. După nunta din 2019, cei doi au devenit părinți prima oară în 2020, iar apoi în 2022.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *