Connect with us

Stiri externe

Joe Jonas și Sophie Turner, război după despărțire

După mai mulți ani de iubire, Joe Jonas și Sophie Turner au ajuns la despărțire. Nu avem de-a face cu un divorț discret, pe cale amiabilă, ci unul cu scandal. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Joe Jonas și Sophie Turner, război după despărțire

Joe Jonas și Sophie Turner au luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul divorțului. Cei doi păreau că formează un cuplu perfect.

În anul 2019, cei doi au făcut două nunți prin care și-au celebrat iubirea. Prima ceremonie în Las Vegas, iar a doua la un castel din Franța.

Iată însă că povestea lor a ajuns la final. Din păcate, divorțul nu este lipsit de scandal și acuzații.

Sophie Turner i-a intentat proces lui Joe Jonas. Actrița dorește stabilirea domiciliului celor doi copii pe care îi au împreună în Anglia, alături de ea.

Avocații actriței susțin că Jonas îi reține nejustificat pe minori în New York. Artistul, pe de altă parte, solicită custodia comună.

Sophie și Joe au împreună două fete: Willa (3 ani) și încă o fetiță de 1 an, al cărui nume nu este cunoscut.

Actrița din Game of Thrones susține că, de câteva luni, ea și Jonas locuiau în Anglia alături de fiicele lor. Ea îl acuză pe fostul soț de fals în acte, acesta declarând că domiciliul minorelor a fost în Statele Unite în lunile de dinaintea divorțului.

Jonas refuză să îi dea fostei sale partenere pașapoartele fetelor, astfel încât aceasta nu le poate duce în Anglia. Locul pe care ea îl descrie ca fiind „acasă”.

Reprezentanții lui Jonas încearcă să păstreze aparențele, spunând că artistul își dorește o separare amiabilă și custodia comună a copiilor.