Connect with us

News

Dezvaluiri socante! In anii ’80, John Travolta a avut o relatie de sase ani cu un pilot de avioane!

La o luna dupa ce mai multi barbati au iesit in mod public cu acuzatii de hartuire sexuala la adresa lui John Travolta, iata ca un nou scandal iese la iveala, iar de aceasta data totul este dezvaluit de revista The National Enquirer. In articolul din aceasta revista se pretinde ca John Travolta a avut o relatie de sase ani cu pilotul lui, Doug Gotterba, in anii ’80.

Publicat

pe

In ciuda scandalurilor repetate, John Travolta evita sa recunoasca public orientarea lui sexuala si tinde sa ignore toate zvonurile si acuzatiile aparute in ultima perioada.

Doar luna trecuta cinci barbati au iesit cu acuzatii de hartuire sexuala la adresa lui Travolta, iar doua procese sunt pe rol in acest sens. Acum, revista The National Enquirer arunca o noua bomba si publica povestea unei relatii de sase ani, petrecuta in anii ’80, intre Travolta si piltoul lui Doug Gotterba.

Povestea este sustinuta de fostul iubit al lui Gotterba si de Joan Edwards, asistenta lui Travolta, care a lucrat pentru el intre 1978 si 1994.

„Bineinteles ca am stiut ca este gay, insa nu m-a deranjat niciodata. Gotterba a inceput sa lucreze cu John la inceputul lui 1981. Inca sunt buni prieteni”, declara Joan Edwards.

Cele mai incitante declaratii le face insa Robert Britz, fostul iubit al lui Gotterba, care declara: „Doug mi-a spus chiar de la inceputul relatiei noastre ca a trait o poveste de dragoste cu Travolta in anii ’80. Doug mi-a aratat poze cu John fara tricou si mi-a dat multe detalii sordide despre relatia lor”.

„Dupa cinci ani lucrurile nu au mai mers asa cum trebuie intre ei. Intre filme, John se ingrasa foarte mult, iar lui Doug nu ii placea lucrul acesta. Doug mi-a povestit ca nu ii mai placea sa doarma alaturi de John pentru ca mirosa urat si era foarte paros”, mai continua Robert Britz.

Doug Gotterba este proprietarul unei companii de avioane private cu sediul la Santa Barbara, California.