Connect with us

Stiri externe

Johnny Depp a împlinit 60 de ani în România. Ce cadou inedit a primit!

Johnny Depp a schimbat prefixul și nu și-a aniversat ziua de naștere în vreo destinație exotică, ci în România. Pe data de 9 iunie, celebrul actor de la Hollywood a împlinit 60 de ani, iar cu o zi înainte a susținut un concert la Romexpo alături de trupa Hollywood Vampires.

Publicat

pe

Johnny Depp a împlinit 60 de ani în România. Ce cadou inedit a primit!

Johnny Depp a susținut săptămâna trecută un concert la București. Pe data de 8 iunie, celebrul actor de la Hollywood a cântat la Romexpo, în fața unui public numeros. Alături de le, pe scenă, s-au aflat Joe Perry, Alice Cooper și Tommy Henriksen, componenții trupei Hollywood Vampires.

La doar o zi după concertul din țara noastră, Depp și-a celebrat ziua de naștere. Acesta a schimbat prefixul și a împlinit 60 de ani pe 9 iunie.

Buni prieteni cu actorul, Viorica și Ioniță de la Clejani nu au ratat întâlnirea cu acesta pe plaiuri mioritice. Depp le-ar fi mărturisit acestora că România este țara lui de suflet și că se simte extrem de bine aici. Așa cum era de așteptat, aceștia i-au organizat o petrecere și i-au făcut și un cadou starului hollywoodian.

„Ne-am întâlnit cu familia la o masă tradițională. Lui îi plac preparatele noastre românești și am avut o masă cu mici, sarmale. Nu ne-am dus cu branduri că vă dați seama că este sătul. Noi ne-am dus cu brandul nostru românesc, adică o palincă de pere veche de 20 de ani, o ie cusută manual și un chimir (n.r. brâu din piele ornamentat). Atât de drag i-a fost de ele încât le-a îmbrăcat la concert”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru Click.ro.