Connect with us

News

Dragoste cu parfum rusesc! Johnny Depp si Amber Heard, debut oficial ca si cuplu la Moscova!

Dupa mai bine de un an de speculatii pe seama relatiei lor, iata ca Johnny Depp si Amber Heard au decis sa puncteze prima lor aparitie publica oficiala, ca si iubiti, cu prilejul premierei de la Moscova a peliculei „The Long Ranger”, in care actorul joaca rolul principal.

Publicat

pe

johnny-depp-amber-heard

Misiunea de cucerire a lui Amber Heard a fost una extrem de dificila pentru Johnny Depp, care a fost lasat de cateva ori cu ochii in soare de frumoasa actrita pentru alte femei. Este cunoscut faptul ca Amber Heard este bisexuala, iar aceasta a avut o relatie mainstream cu Marie de Villepin, fiica fostului Prim Ministru al Frantei, Dominique de Villepin.

johnny-depp-moscova

Dupa ce  reusit s-o readuca in bratele sale, iata ca Johnny si Amber si-au facut debutul oficial ca si cuplu cu prilejul premierei de la Moscova a peliculei „The Long Ranger”, in care actorul joaca rolul principal.

Cei doi actori s-au intalnit in anul 2010, in timpul filmarilor la pelicula „The Rum Diary”. Depp s-a indragostit atat de tare incat a fost nevoit sa puna punct relatiei lui cu Vanessa Paradis, dupa 14 ani petrecuti impreuna.

Depp si Amber par sa formeze un cuplu frumos, iar diferenta de varsta de 22 de ani dintre ei pare sa nu fie un impediment. Actorul a implinit in acest an varsta de 50 de ani, in vreme ce Amber Heard are 27 de ani.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *