Connect with us

Stiri Interne

Jojo a slabit 7 kilograme in primele saptamani dupa nastere

Jojo a slabit 7 kilograme in primele saptamani dupa nastere. Transformarea fizica este deja spectaculoasa si poate fi observata in cele mai recente fotografii realizate de actrita. Iata diferentele.

Publicat

pe

Jojo a slabit 7 kilograme in primele saptamani dupa nastere. Dupa o sarcina dificila, in timpul careia a pus multe kilograme in plus, actrita a reusit ca, dupa nastere, sa slabeasca spectaculos.

Spune ca mai are de gand sa dea jos cateva kilograme, insa, chiar si pana acum, evolutia siluetei sale este impresionanta. Dovada fotografiile pe care actrita le-a realizat si le-a postat pe paginile de socializare, fotografii realizate pe o strada din Bucuresti, pe un ger cumplit, vedeta purtand, pe sub un palton, doar desuuri din satin.

“Ma simt foarte bine dupa nastere si m-am refacut rapid, chiar mai repede decat la sarcina anterioara. Am slabit in primele saptamani sapte kilograme si sunt OK. E adevarat, ca imi doresc sa mai dau jos inca vreo cinci, dar nu ma grabesc. Importanta este fetita mea acum, cum se dezvolta ea si pe urma eu”, a declarat vedeta.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *