Connect with us

Stiri Interne

Jojo, Mihai Petre si Igor Munteanu sunt membrii juriului „Danseaza printre vise” (Antena 1)

In aceasta toamna, Jojo, Mihai Petre si Igor Munteanu sunt cei care le vor nota evolutia vedetelor la „Danseaza printre vise” (Antena 1). Iata la ce sa ne asteptam.

Publicat

pe

juriu-danseaza-printre-vise

Mihai Petre si Igor Munteanu sunt doi profesionisti pentru care dansul nu mai are taine: ca regulile fiecarui stil in parte sa fie respectate cu strictete de concurenti.

„Voi fi sincer si obiectiv, deoarece stiu ca aprecierea corecta te poate ajuta sa te mobilizezi pentru a fi cel mai bun si mai stiu cat efort trebuie sa depui pentru a putea reda prin miscari emotiile unei piese muzicale. Consider ca fiecare efort merita sa fie incurajat, dar, pentru ca sunt implicat intr-un show de o calitate exceptionala, voi fi cat se poate de obiectiv”, declara Igor Munteanu.

„Spiritul de competitie dintre dansatori va face emisiunea mai interesanta. Ducem dansul la un alt nivel”, dezvaluie Mihai Petre, cel care a marturisit ca va nota cu mult ravnitul 10 momentele artistice care il vor convinge sa se ridice de pe scaun.

Jojo promite ca va fi obiectiva, empatica, vigilenta si foarte atenta la lucrurile care nu sunt atat de evidente in momentul reprezentatiei.

„Phihologia concurentului se va situa in prim plan pentru mine. Exista oameni care nu ofera totul inca din primul moment, dar care prezinta o promisiune frumoasa pentru un viitor apropiat. Sunt indragostita de frumos si pot face o medie corecta intre talentul, hotararea si stralucirea fiecarui concurent in parte. Las chestiunile strict legate de acuratetea dansului in mainile si inimile lui Mihai si ale lui Igor. Sunt convinsa ca impreuna vom alcatui un juriu corect si complet”, a declarat Jojo.

Advertisement

Cine sunt ei

Jojo – Catalina Grama

Catalina Grama s-a nascut pe 22 aprilie 1981. Este absolventa a Facultatii de Arte din cadrul Universitatii Hyperion din Bucuresti si a avut numeroase proiecte de televiziune de succes. Tot ea se poate lauda cu cinci roluri in piese de teatru care s-au bucurat de aplauzele publicului. „Poker” (2010) i-a adus debutul pe marele ecran, iar apoi a continuat cu roluri in „Nasa” (2011) „Ultimul corupt din Romania” (2011) „S-a furat mireasa” (2012) si „Dead in Tombstone” (2012). Tot in aceasta toamna, ea va putea fi urmarita intr-un nou sezon al emisiunii „Serviciul Roman de Comedie”, la Antena 1.

Mihai Petre

Mihai Petre s-a nascut pe 28 martie 1979. Este unul dintre cei mai premiati dansatori romani, antrenor si arbitru international de dans sportiv. El si sotia lui, Elwira, au fost de trei ori campioni nationali la dans sportiv, semifinalisti la Cupa Europeana de 10 dansuri, semifinalisti la Campionatul Mondial de 10 dansuri si finalisti la Cupa Europeana de dansuri latino-americane. Mai mult decat atat, cei doi formeaza prima pereche de dansatori romani clasati in primele 50 ale lumii, in WDSF World Ranking List, in 2004. In 2012, ei au infiintat Academia de dans “Mihai Petre”, iar de trei ani organizeaza Concursul international de dans sportiv Romanian Open.

Advertisement

Igor Munteanu

Igor Munteanu s-a nascut pe 31 iulie 1975. Este un reputat coregraf din Republica Moldova. A facut dansuri populare si balet modern in Chisinau, a urmat cursuri de balet modern in Liov si Kiev (Ucraina) si de jazz in Moscova. A luat, de asemenea, lectii de jazz la Broadway Dance Center, New York. A infiintat doua scoli de dans, prima in Brasov, in 2003, iar cealalta in Chisinau, in 2010. A fost asistentul coregrafului principal din Kiev pentru un program de dans din Dubai si de cativa ani participa in calitate de coregraf in diferite show-uri muzicale si de talente din Chisinau.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.