Connect with us

Stiri Interne

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Italia. Imagini de la nuntă

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit in weekend, în Italia, după nouă an de relație. Cununia civilă a avut loc în regiunea italiană Puglia, într-un decor de poveste. Iată câteva imagini spectaculoase de la nuntă!

Publicat

pe

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Italia. Imagini de la nuntă

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, are de nouă ani o relație cu actorul Paul Ipate. Cei doi formează o familie extrem de frumoasă alături de fiica lor, Zora, si de Achim, fiul actriței din căsnicia anterioară.

Până acum, Jojo și Paul Ipate nu s-au grăbit să se căsătorească. Ba mai mult, aceștia spuneau că nu au nevoie de acte deoarece se simt căsătoriți.

Iată însă că lucrurile s-au schimbat, iar actorii s-au căsătorit civil în weekend. Ceremonia s-a petrecut în regiunea Puglia din Italia, unde aceștia se află în prezent în vacanță.

Actrița a împărtășit bucuria cu urmăritorii ei din mediul online. Pe rețelele de socializare, ea a postat și câteva imagini de la fericitul eveniment. Alături, în ziua cea mare, mirii i-au avut alături pe micuții Zora și Achim.

Advertisement

Deși a fost doar cununia civilă, Jojo a îmbrăcat rochia de mireasă. Nu o singură rochie, ci trei. Prima a fost una din dantelă, strânsă pe trup, a doua una cu spatele gol și cristale, iar a treia una tip prințesă.

„Asta e dragoste! Și am zis: da! Te iubesc, Paul, până la cer și după!”, a scris Jojo pe rețelele de socializare.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *