Connect with us

Stiri Interne

Jojo și Paul Ipate s-au cununat religios. Ce rochie a purtat actrița!

La două săptămâni după ce s-au cununat civil în Italia, Jojo și Paul Ipate și-au jurat iubire veșnică în fața altarului la începutul acestei săptămâni. Iată unde a avut loc cununia religioasă și ce rochie a purtat actrița în ziua cea mare!

Publicat

pe

Jojo și Paul Ipate s-au cununat religios. Ce rochie a purtat actrița!

Jojo și Paul Ipate s-au cununat religios la începutul acestei săptămâni. Nunta a avut loc la două săptămâni după ce aceștia s-au cununat civil la Puglia, în Italia.

Actrița a vrut să împărtășească bucuria cu fanii săi din mediul online. Astfel, ea a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la marele eveniment.

La cununia civilă din Italia, Jojo a purtat trei rochii spectaculoase. La nunta ce a avut loc luni, ea a schimbat două rochii de mireasă.

Nunta a avut loc într-un decor feeric, la o locație de lux din Ciolpani.

„Dumnezeu ne-a unit ieri în cea mai frumoasă zi! Ne simțim binecuvântați pentru că i-am avut alături pe cei mai dragi și iubiți prieteni și familia noastră. Visul unei nopți de vară a fost tematică nunții noastre”, a scris ea pe Instagram.

Cătălina Grama (Jojo) are de nouă ani o relație cu actorul Paul Ipate. Cei doi formează o familie extrem de frumoasă alături de fiica lor, Zora, si de Achim, fiul actriței din căsnicia anterioară. Până acum, cei doi nu s-au grăbit să se căsătorească. Ba mai mult, aceștia spuneau că nu au nevoie de acte deoarece se simt căsătoriți.