Connect with us

Stiri Interne

Jorge a vopsit oua cu chip de Testoase Ninja!

Jorge si-a petrecut Pastele in sanul familiei si, alaturi de Karina, fiica lui cea mica, si-a pus creativitatea la incercare vopsind oua in moduri care mai de care mai inedite.

Publicat

pe

Jorge-oua-Pasti

Jorge si-a pus creativitatea la incercare si, de Pasti, a vopsit, alaturi de fiica lui cea mica, oua in moduri care mai de care mai inedite.

Artistul a petrecut cateva ore bune in bucatarie alaturi de micuta Karina si a decorat ouale fierte cu diverse modele de testoase ninja sau de „minions”, celebrele personaje de desene animate din seria „Despicable me”. Rar vopsesc oua, dar si cand vopsesc!!!

Jorge-Karina-oua-Pasti

„Aproape 2 ore pentru 2 oua….satisfactie maxima!!!”, a scris solistul pe Facebook.

Duelul cel mare a avut loc in dimineata primei zile de Pasti cand le-a ciocnit alaturi de fiica lui. Karina a ales minionul, iar Jorge unul cu chipul unei testoase ninja. Cel ales de fiica lui s-a dovedit a fi mai solid, astfel ca solistul a pierdut batalia.

„Va vine sa credeti? M-a spart Minionul!”, a mentionat el pe Facebook.

Advertisement

Ilinca-fiica-Jorge

Sarbatoarea Pastelui a fost anul acesta cu totul speciala pentru Jorge si sotia lui, Ramona, intrucat fiica lor cea mare, Ilinca, din casnicia anterioara a acesteia, a implinit 13 ani si a fost sarbatorita de familie printr-o petrecere privata.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.