Connect with us

News

Julia Roberts naste scandal: este prea photoshop-ata intr-o reclama

Julia Roberts a dat startul unui scandal in Marea Britanie dupa ce a aparut intr-o reclama la un fond de ten radiind de frumusete si parand cu 10 ani mai tanara. Se pare ca imaginea ei a fost mult prea prelucrata si astfel este acuzata ca face reclama inselatoare.

Publicat

pe

Julia Roberts radiaza in noua reclama la un fond de ten, difuzata in Marea Britanie si in alte tari. Actrita pare ca nu are nicio imperfectiune si arata cu 10 ani mai tanara.

Reclama a fost insa rapid taxata de un membru al parlamentului britanic, Jo Swinson, care trage un semnal de alarma spunand ca imaginea actritei a fost mult prea prelucrata.

Spotul publicitar a fost catalogat drept inselator pentru ca publicul are senzatia ca, daca foloseste acel fond de ten, va arata cu 10 ani mai tanar, si nu realizeaza ca, de fapt, chipul actritei a fost sever prelucrat pe calculator.

Jo Swinson a sesizat astfel Autoritatea Britanica pentru Standarde in Publicitate care va lua masurile necesare iar reclama a fost interzisa. Julia Roberts a primit pentru acest contract peste 20 de milioane de euro.

Advertisement