Connect with us

Stiri Interne

La ce mancaruri poftesc juratii de la Chefi la cutite

Sunt inconjurati de cele mai apetisante si atragatoare farfurii, pe care le jurizeaza pe nevazute la „Chefi la cutite”, dar au pofte cat se poate de normale.

Publicat

pe

Desi in emisiunea „ Chefi la cutite ”, de la Antena 1, concurentii vin cu mancaruri exotice, fine, uneori excentrice, imbiindu-i pe jurati cu fructe de mare, peste, prajituri sofisticate sau carnuri rare, in pauzele de la filmare, cei trei chefi poftesc la ce nu te astepti.

Una dintre cele mai mari bucurii ale juratilor de la „ Chefi la cutite ” a fost in sezonul acesta sa manance in culise parizer cu mustar si paine.

Si pentru ca la „ Chefi la cutite ” toata lumea gateste, de multe ori chiar si cei din echipa au trecut la cratita in culise, la un banc de lucru special amenajat. Iar cerintele chefilor au fost si de data aceasta cat se poate de simple, pentru ca au cerut omleta.

Chefi la cutite

Intrebat daca mai e loc de mancare intre filmari, dupa atatea farfurii degustate la proba auditiilor, chef Bontea dezvaluie un secret: „Intotdeauna ca sa pot aprecia o farfurie, ma asez la masa jurizarii satul, dupa ce mananc. Asta ma ajuta sa fiu obiectiv in aprecieri. Daca mi-ar fi foarte foame, automat mi s-ar parea si mancarea mai buna. Asa ca da, e loc de mancat si in culise”.

Chefi la cutite

La randul lui, chef Scarlatescu povesteste amuzat: „Unele dintre cele mai frumoase momente din culise sunt atunci cand ne strangem la o gustare si mancam cu mana, direct de pe hartie, nimic pretentios, foarte relaxat, de parca am fi la o campeneasca. Singura problema e ca Gina e cu ochii pe mine si spune ca ar trebui sa mananc doar salate”.

Chefi la cutite

„ Chefi la cuțite ” revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon din 13 februarie, în fiecare luni și marți de la 20.30.
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *