Connect with us

Stiri Interne

Cine va juriza emisiunea cu animale talentate de la Antena 1

Incepand cu aceasta toamna, la Antena 1 va debuta un show nou-nout, cu animale talente. Emisiunea se numeste “Ham Talent”, iar astazi va dezvaluim cine sunt vedetele care le vor juriza pe simpaticele necuvantatoare!

Publicat

pe

juriu-ham-talent1

Juriu Ham Talent! Antena 1 pregateste, pentru aceasta toamna, un show nou-nout de talente. Inedit este faptul ca cei care isi vor pune abilitatile la bataie in platoul emisiunii nu sunt oameni, ci… animale! Simpatice, aranjate, cu povesti emotionante ce le leaga de stapanii lor, la Ham Talent unele animale de companie vor demonstra ca au abilitati extraordinare odată intrate în lumina reflectoarelor: unele stiu matematica, altele pot canta, iar altele sunt maestre in giumbuslucuri.

juriu-ham-talent3

Astazi va dezvaluim cine sunt vedetele care le vor juriza pe simpaticele necuvantatoare. Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre si Pepe sunt cei cinci membri ai juriului emisiunii Ham Talent.

Beatrice Rancea noteaza relatia dintre stapan si animal

In urma cu 15 ani, Beatrice Rancea a inceput sa salveze caini de pe strazi. La un moment dat a avut nu mai putin de 32, pe care ii ingrijea la ea acasa. Tocmai pentru ca ea este o mare iubitoare de animale si stie cat de greu este sa le ingrijesti, Beatrice va nota la „Ham talent” relatia dintre stapan si animal.

Diana Munteanu puncteaza aspectul fizic al animalelor de companie

Advertisement

Delicata si sensibila, Diana Munteanu puncteaza aspectul fizic al animalelor care defileaza pe scena „Ham talent”.

juriu-ham-talent24

Gabriel Cocu puncteaza tehnica demonstratiilor

Expertul Gabriel Cocu va fi cu ochii-n patru la felul in care stapanii au exersat cu animalele lor.

Mihai Petre noteaza talentul si capacitatea de a performa a animalelor de companie

La randul lui, Mihai Petre este fericit ca face parte din acest show pentru ca este convins ca se va distra foarte mult. El va acorda note pentru talentul si capacitatea de a performa a necuvantatoarelor.

Advertisement

Pepe puncteaza capacitatea animalelor de companie si a stapanilor de a face spectacol

O relatie solida se bazeaza pe incredere, iar ea sta uneori la baza unor numere artistice spectaculoase. Pepe, cel de-al cincilea membru al juriului emisiunii „Ham talent” are o misiune dificila: ochiul lui de vultur trebuie sa detecteze capacitatea animalelor de companie de a face spectacol in etapele urmatoare ale show-ului.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *