Connect with us

News

Juriu de exceptie la „Vocea Romaniei”: Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu

In aceasta toamna, ProTV le aduce telespectatorilor cel mai nou si mai in voga format de entertainment al momentului: “Vocea Romaniei”. Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu sunt cele patru vedete care pornesc in cautarea acelei voci unice, inconfundabile si impresionante, care este in stare sa cucereasca intreaga tara si sa fie declarata “Vocea Romaniei”.

Publicat

pe

“Intentia mea este sa descopar o voce mai buna ca a mea si categoric se va intampla asta. Acesta e mai mult decat un  show de talente, e un spectacol in care VOCEA va vinde. Gras, slab, chel sau cu plete, acel concurent va trebui sa ne cucereasca din momentul in care il auzim. De fapt e mai  mult decat o expresie. Aici vom auzi “Vocea Romaniei”! , a declarat Horia Brenciu

Cu o cariera solida si experienta vasta in industria muzicala, cei patru vor fi de aceasta data mai mult decat un juriu si vor deveni antrenori ai concurentilor.

“Rolul nostru nu este doar de a selecta concurenti, ci de a-i antrena, de a-i integra in aceasta industrie”, a declarat Smiley. In urma etapei de “blind auditions”, in care concurentii sint doar auziti, nu si vazuti de antrenori, fiecare dintre cei patru urmeaza sa isi formeze o echipa de 12 oameni, pe care sa ii invete tot ceea ce ei stiu, pentru a putea castiga aceasta competitie.

“Vom lucra cu fiecare concurent in parte si  ii vom impartasi din experienta noastra pentru ca el sa fie castigator. Daca ai o voce foarte buna sunt oameni destui in Romania care sa transforme asta intr-un produs de succes. Eu sunt unul dintre ei si sunt acolo sa gasesc “Vocea Romaniei”,pentru ca “Tu esti vocea!”, spune Marius Moga.

Vocea Romaniei” este o competitie intre concurenti, dar si intre antrenori pentru ca ei practic trebuie sa ajunga in finala cu cel mai bun concurent si pentru asta deciziile pe care le iau si alegerile pe care le fac sunt vitale in fiecare moment al competitiei atat pentru noi cat si pentru concurenti”, povesteste Loredana

Advertisement

Pe langa posibilitatea de a lucra cu cei mai buni oameni din industria muzicala si sansa de a incepe o cariera in acest domeniu, cel care va fi declarat “Vocea Romaniei” va primi si un premiu de 100.000 de Euro.

ProTv a dat deja startul inscrierilor pentru super show-ul “Vocea Romaniei”. Inscrierile se fac pe site-ul www.protv.ro, iar preselectiile vor avea loc pe 26 si 27 iunie, de la ora 10:00, la Hotel Crown Plaza din Bucuresti.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *