Connect with us

Stiri externe

Justin Bieber și Channing Tatum și-au pierdut orice urmă de sex-appeal de Halloween

Justin Bieber și Channing Tatum sunt considerați unii dintre cei mai sexy bărbați din showbiz-ul internațional, având milioane de fane care suspină cu gândul la ei. La petrecerile de Halloween de anul acesta însă, cei doi pare că și-au pierdut tot sex-appealul. Iată în continuare de ce!

Publicat

pe

Justin Bieber și Channing Tatum și-au pierdut orice urmă de sex-appeal de Halloween

Weekend-ul trecut a fost un maraton de petreceri de Halloween organizate la Hollywood. Vedetele au făcut paradă de costume peste ocean. În vreme ce unele au ales costumații înfricoșătoare, altele au optat costume ce au stârnit mai degrabă amuzamentul decât groaza!

Din cea de-a doua categorie fac parte și Justin Bieber și Channing Tatum. Cei doi, considerați unii dintre cei mai sexy bărbați, și-au pierdut cel mai probabil acest statut după petrecerile de Halloween din 2023.

Biber a participat la două evenimente de gen în weekend. La una dintre petreceri, Justin și Hailey Bieber s-au costumat în Pebbles și Bamm-Bamm Flintstone.

La un alt party desfășurat în Beverly Hills, artistul a ales un costum de plajă cu ochelari de apă, labe de înot, pantaloni scurți și o cămașa roz.

Advertisement

Channing Tatum a participat, alături de Zoe Kravitz, la o petrecere. Actorul s-a deghizat în… bebeluș.

Cei doi au ales costume inspirate din filmul horror din 1968 intitulat Rosemary’s Baby. Dacă însă filmul este horror, costumațiile lor au fost de-a dreptul hilare. În special cea a actorului din Magic Mike.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *