Connect with us

Stiri externe

Justin Timberlake a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului

Cântărețul american Justin Timberlake, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat în Long Island, New York, după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului. Incidentul a avut loc luni noaptea, în Sag Harbor, New York, iar Timberlake urmează să se prezinte în fața unui judecător pe 26 iulie.

Publicat

pe

Justin Timberlake a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului  

Artistul avea programate două concerte în Chicago în weekendul următor și alte două spectacole săptămâna viitoare. Conform TMZ, Timberlake a fost găsit în stare de ebrietate la volan după ce a petrecut cu prietenii la un hotel din Sag Harbor.

Marți, 18 iunie, Timberlake s-a prezentat în fața instanței, fiind încătușat la mâini și purtând o cămașă neagră de bowling, blugi deschiși la culoare și pantofi Air Force 1 albi și baby blue.

Timberlake, însoțit de avocatul Ed Burke Jr. și de alte două persoane, a apărut în fața instanței încătușat „cu mâinile în față” și a purtat „o cămașă neagră de bowling, blugi de culoare deschisă și Air Force 1 de culoare albă și baby blue” în timpul apariției la tribunalul din Sag Harbor, a relatat o sursă pentru People.

După punerea sub acuzare, artistul a fost eliberat din custodia poliției. Soția sa, Jessica Biel, nu a fost prezentă la tribunal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

 

Cum arată apartamentul din New York vândut de Justin Timberlake cu 29 de milioane de dolari