Connect with us

Stiri externe

Justin Trudeau divorțează de soție după 18 ani

Premierul Canadei, Justin Trudeau, divorțează de soția sa după o căsnicie de 18 ani și o poveste de dragoste ca în filme. Chiar el a făcut public anunțul separării în urmă cu câteva ore, printr-o postare pe rețelele de socializare.

Publicat

pe

Justin Trudeau divorțează de soție după 18 ani

Sophie și Justin Trudeau păreau că formează familia perfectă. Cei doi păreau extrem de fericiți împreună și nimeni nu s-ar fi gândit la o posibilă separare. Iată însă că, spre surprinderea tuturor, mariajul lor a ajuns la final.

Premierul Canadei și soția sa au hotărât să divorțeze după un mariaj de 18 ani. Anunțul separării a fost făcut public de premier pe contul său oficial de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Trudeau (@justinpjtrudeau)

„Eu și Sophie vrem să împărtășim cu voi faptul că, după multe conversații profunde și dificile, am luat decizia de a ne separa. Vom rămâne o familie, doi oameni care se iubesc și se respectă pentru tot ceea ce au construit și vor construi în continuare împreună. Pentru binele copiilor noștri, vă rugăm să ne respectați tuturor intimitatea. Mulțumesc”, a scris Trudeau pe rețelele de socializare.

Cei doi se cunosc încă din copilărie, dar s-au îndrăgostit iremediabil atunci când s-au reîntâlnit ani mai târziu. Nunta a avut loc în anul 2005 la Montreal. Ei au împreună trei copii: Xavier (15 ani), Ella-Grace (14 ani) și Hadrien (9 ani).

Încă de la alegerea sa în funcția de premier, Sophie i-a fost întotdeauna alături soțului său. Mai mult, cei doi nu se fereau să își manifeste public afecțiunea pe care și-o purtau. Lucrurile s-au schimbat însă în ultimii ani, când Sophie Trudeau s-a retras din lumina reflectoarelor și apărea extrem de rar.

În ciuda separării, cei doi vor pleca săptămâna viitoare în vacanță împreună, alături de copiii lor.

După tatăl său, Justin Trudeau este al doilea premier care divorțează în timpul mandatului de premier.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *