Connect with us

Stiri externe

Kamala Harris are doi copii vitregi. Ce se știe despre ei!

Kamala Harris este căsătorită cu Doug Emhoff din anul 2014. În urma căsătoriei, Vice-Președintele SUA are și doi copii vitregi. Este vorba despre Cole și Ella Emhoff, cu care aceasta se înțelege de minune.

Publicat

pe

Kamala Harris are doi copii vitregi. Ce se știe despre ei!

Cole și Ella Emhoff sunt copiii lui Douglas dintr-o căsătorie anterioară. Au însă o relație extrem de bună cu Kamala Harris, căreia se pare că i se adresează cu apelativul „Momala”.

A fost dragoste la prima vedere atunci când s-au întâlnit

După divorțul de prima soție și până să o întâlnească pe Kamala Harris, Doug Emhoff nu le-a vorbit deloc copiilor săi despre viața lui amoroasă. Așa că cei doi au fost surprinși în momentul în care le-a povestit despre Kamala. Cole urma să termine liceul și să plece la facultate pe atunci. Au luat o primă cină în familie, iar tânărul își amintește că toți au fost pe loc cuceriți de Kamala Harris. La fel povestește și Ella despre momentul primei întâlniri: „Parcă ne cunoșteam cu toții deja de mult. Totul a decurs natural și foarte plăcut!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy birthday to our son, Cole. You are a pure joy and I am proud, every day, to be your Momala.

Advertisement

O postare distribuită de Kamala Harris (@kamalaharris) pe

Kamala și Doug au vrut să fie siguri de sentimentele lor înainte de întâlnirea cu copiii

„Și eu am fost copil într-o familie cu părinți divorțați. Știu cât de greu poate fi atunci când părinții tăi încep relații cu alți oameni. Nu am vrut să intru în viața lor până când Doug și cu mine nu am fost siguri că între noi e ceva serios și pe termen lung. Copiii au nevoie de stabilitate, de consecvență. Așa că am luat lucrurile treptat și am analizat mult momentul și modul potrivit pentru ca eu să îi cunosc”, povestește Kamala Harris.

Marea întâlnire s-a petrecut la un restaurant cu specific pescăresc. Kamala își amintește că a avut emoții mari, dar acestea au dispărut instant când i-a întâlnit pe Cole și Ella. „Au fost atât de drăguți și de primitori. Erau doi copii sclipitor de inteligenți, talentați și cu simțul umorului. Iar acum sunt doi adulți cu care mă mândresc. Eram deja îndrăgostită de Doug, dar cred că Ella și Cole m-au făcut să îl iubesc mai tare”, a povestit ea pentru Elle.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy birthday to our brilliant and talented son, Cole. I am proud every day to be your Momala.

O postare distribuită de Kamala Harris (@kamalaharris) pe

Cole și Ella îi spun „Momala”

Cole, Ella și Kamala au hotărât că termenul de mamă vitregă e unul care le displace la unison. L-au înlocuit cu „Momala”, mod în care cei doi i se adresează și acum Kamalei Harris.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Of all the titles I’ve ever had, Momala is my favorite. (Link in bio)

O postare distribuită de Kamala Harris (@kamalaharris) pe

Cinele de familie sunt importante pentru ei

Activitățile în familie nu le-au lipsit niciodată și i-au ajutat să rămână uniți. Deși sunt toți extrem de ocupați, cinele de duminică seara sunt aproape nelipsite. „Cole pune masa și alege muzica, Ella face niște deserturi minunate, iar Doug și cu mine gătim”, spune ea.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Family Selfie!

O postare distribuită de Doug Emhoff (@douglasemhoff) pe

Atunci când nu sunt împreună, aleg să comunice prin mesaje vocale, nu scrise. De asemenea, apelează și la întâlniri de familie prin Zoom atunci când timpul nu le permite să fie în același loc.

Advertisement

Cine este Kamala Harris. Povestea de viață a celei care ar putea deveni vice-președintele Americii

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *