Connect with us

News

Kamara starneste scandal la Eurovision! Il acuza organizatorii de nepotisme!

Kamara a sarit ca ars dupa ce amicul lui bun, Raflo, nu a reusit sa treaca de faza preselectiilor de la Eurovision. Prin urmare, a inceput sa acuze organizatorii de nepotisme.

Publicat

pe

Kamara-1

Kamara, jumatatea trupei Alb Negru, se arata revoltat de fatul ca amicul lui bun, Raflo, nu a reusit sa treaca de faza preselectiilor Eurovision.

Prin urmare, el acuza organizatorii de nepotism, de favoritisme pe baza “relatiilor”, ignorand posibilitatea ca piesa sa nu fie indeajuns de buna pentru gusturile membrilor juriului.

“Concursul asta se degradeaza pe zi ce trece. Favoritismele si nepotismele din TVR nu au inceput azi, dar pana unde se poate incalca un regulament. Maxim inseamna ca mai mult nu se poate.

Dan Manoliu a demonstrat ca se poate (scuzati-mi exprimarea) „mai mult decat Maxim”, a reusit asta invocand calitatea. Dan Manoliu are „calitatea” de a inventa termeni noi. Si pentru asta, incepand de azi, propun Academiei Romane (dupa modelul Messi al carui nume a intrat in dictionar) sa treaca un nou termen in D.E.X: Manoliux, care inseamna mai mult decat Maxim…

P.S: De alegerea pieselor nici nu are sens sa vorbesc. Vom vedea impreuna „Calitatea” invocata”, s-a plans artistul pe Facebook.

In urma preselectiilor, piesa “I don’t know” a lui Raflo nu a trecut in faza urmatoare. Au fost insa alese alte 32 de piese. Cititi aici mai multe detalii despre melodiile intrate in semifinala. 

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *