Connect with us

ADPM Health

Kangoo Jumps vindeca boli. Kinga Sebestyen lanseaza studiu national!

Kinga Sebestyen, cea care a ridicat Kangoo Jumps la nivel de fenomen international, isi uneste fortele cu medici si specialisti in domeniul medical din Romania pentru a realiza un amplu studiu.

Publicat

pe

Kangoo Jumps vindeca boli. Kinga Sebestyen lanseaza studiu national!

Scopul este de a demonstra stiintific faptul ca exercitiile Kangoo Jumps pe ghete rebound aduc numeroase benefiici organismului si vindeca o lista impresionanta de afectiuni.

In ultimii 11 ani s-au realizat studii de caz cu rezultate pozitive pe diverse patologii, astfel ca acum specialistii sunt pregatiti sa aprofundeze subiectul si sa publice la final un studiu medical amplu, denumit “KAPO program medical de preventie ‘SANATATE PE GHETE ‘“, supervizat si acreditat de institutii medicale importante din Romania.

Peste 500 de persoane, sanatoase ori cu diverse afectiuni, cu varsta intre 16 si 60 de ani, vor urma in urmatoarele sase luni programele de sport create de Kinga Sebestyen, evolutia starii lor de sanatate urmand a fi monitorizata de medici .

In urma analizelor medicale periodice, se va demonstra faptul ca programele create de Kinga Sebestyén si sportul pe ghete rebound vindeca sau amelioreaza tulburarile de statica vertebrala, modificarile degenerative ale sistemului musculo-articular (ex: spondiloza), diabetul zaharat, obezitatea, precum si asocierea comportamentelor de risc la categoriile mentionate.

Voluntarii vor face exercitii de trei ori pe saptamana timp de 3 pana la 6 luni.

In acest timp, ei vor fi monitorizati de specialistii de la Facultatea de Medicina si farmacie Oradea, Spitalul Clinic Municipal Oradea, Centrul de transfuzie Sanguina Bihor, se vor efectua masuratori antropometrice, evaluari si teste comportamente alimentar, scanari ecografice directe ale stratului adipos si muscular, testari de statica vertebrala, testari de imagine corporala, testari psihologice.

Kinga Sebestyen are alaturi in acest proiect medici apreciati, precum Dr. Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator, conferentiar la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea, sef lucrari Dr. Dorina Maria Farcas, medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, Dr. Alin Iova – medic medicina generala, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportiva si lipoterapie.

Dr. Olivia Ligia Burta

Dr. Dorina Maria Farcas

Dr. Alin Iova

Cei care vor sa urmeze programele create de Kinga Sebestyen pentru acest studiu si a beneficia de efectele pozitive ale acestora se pot inscrie pana la jumatatea lunii ianuarie prin email la fatburning@kingasebestyen.com.

Kinga Sebestyen, alaturi de Dr. Olivia Ligia Burta

Dupa realizarea studiului amanuntit, denumit “KAPO program medical de preventie ‘SANATATE PE GHETE ‘“, ce va demonstra beneficiile medicale ale ghetelor rebound, se va infiinta la Oradea un centru pilot, unic in Europa de Sud-Est, care va colabora cu institutii apreciate (Universitatea din Oradea, Spitalul Clinic Municipal Oradea, Centrul de Transfuzie Sanguina Bihor, Inspectoratul Judeţean scolar) şi profesionişti cu interes in acest domeniu.

Studiul va dovedi ca, prin programele pe ghete rebound recomandate de Kinga Sebestyen se pot crea/ preveni/schimba obiceiurile, comportamentele de risc legate de stilul de viata si diferite boli, indiferent de sex sau varsta.

Pentru a veni in ajutorul generatiei tinere, in scopul preventiei cresterii riscului de imbolnavire, se va lansa ulterior un set de programe de reabilitare si recuperare pe ghete pentru spitale, şcoli, gradinite, centre de reabilitare si sali de fitness. in plus, se vor organiza, la nivel naţional şi internaţional, evenimente ştiinţifice şi sportive, avand ca şi tema de interes promovarea programului de sanatate “KAPO program medical de preventie ‘SANATATE PE GHETE ” si se vor forma noi specialisti care vor lucra cu publicul larg in vederea preventiei sau a tratarii afectiunilor medicale prin programele create de Kinga Sebestyen in colaborare cu medici.