Connect with us

News

Kanye West a ajuns la spitalul de nebuni! Medicii l-au internat dupa o criza psihotica!

Kanye West a ajuns la sectia de psihiatrie a unui spital din Los Angeles, asta dupa ce artistul a cauzat un scandal monstru in casa antrenorului sau personal. Kanye a suferit o criza psihotica, iar ambulanta a fost chemata de urgenta la fata locului. Artistul se recupereaza acum la spital.

Publicat

pe

kanye-west

Scandalurile se tin lant de clanul Kardashian. Dupa ce Kim Kardashian a fost jefuita de bijuterii in apartamentul ei de la Paris, iata ca acum Kanye are probleme. Artistul este internat in prezent la sectia de psihiatrie a UCLA, dupa ce a suferit o criza psihotica acasa la antrenorul sau de fitness.

Luni dupa-amiaza,  Kanye West a suferit o criza in timpul unei sedinte de antrenament. Kanye a inceput sa aiba halucinatii si a vorbit fara rost vreme de 40 de minute, timp in care cei din jurul lui l-au alertat pe medicul personal, care la randul lui a chemat ambulanta.

Kanye nu a vrut sa mearga la spital, iar paramedicii au fost nevoiti sa-i puna catuse pentru a-l duce la unitatea medicala. Criza psihotica a venit la doar cateva ore dupa ce promoterul Live Nation a anuntat ca anuleaza turneul national Saint Pablo, fara nicio explicatie. Sambata seara, Kanye a parasit o sala de spectacole din Los Angeles dupa doar 15 minute, provocand un scandal urias.

Caderea nervoasa a lui Kanye s-a intamplat tocmai in ziua in care Kim Kardashian planuia sa repara in public pentru prima data dupa jaful armat de la Paris. Kim, alaturi de restul familiei, se afla la New York si trebuia sa participe la Balul de caritate Angels Ball. Cand a auzit de cele intamplate cu Kanye, Kim s-a intors de urgenta la Los Angeles.

Se pare ca episodul psihotic al rapper-ului a survenit dupa o lunga perioada in acesta a muncit foarte mult si nu a dormit aproape deloc. Kanye nu doarme cateodata vreme de 48 de ore, iar acest lucru ii ingrijoreaza pe cei din jur.

Advertisement