Connect with us

Stiri externe

Kanye West, dat in judecata de o companie japoneza ce produce materiale!

Kanye West este dat in judecata de compania japoneza care ii asigura materialele pentru colectia sa de sneakers Yeezy Fabric. Acesta ar trebui sa plateasca 600.000 de dolari.

Publicat

pe

Kanye West si compania sa, care produce faimosii Yeezy sneakers, sunt dati in judecata pentru ca se presupune ca a artistul a retinut peste 600.000 de dolari de la comania japoneza. Aceasta ii asigura neceseraul de materiale pentru colectia de incaltaminte.

Toki Sen-I Co. a intentat un proces impotriva lui Knaye West si Yezzy Apparel, LLC. si il acuza pe rapperul de 41 de ani ca a incercat sa pacaleasca distribuitorii si sa le fure o parte din bani. Se pare ca acesta a creat o firma falsa pentru a putea realiza acest lucru. The Blast a obtinut acces la documentele depuse la judecator care sustin aceste fapte.

Distribuitorul japonez de materiale, care spune ca a inceput colaborarea cu West in 2015, a explicat ca porblemele au aparut in iunie 2018, cand West le-a dat o comanda foarte mare pentru diferite materiale. Comanda a fost livrata, insa rapperul nu a platit-o niciodata.

Conforma companiei japoneze, West a anuntat ca el nu va plati pentru materiale, care in total au costat $624,051 si nu a acceptat niciun plan de plata oferit de distribuitor, care incerca sa ajunga la o intelegere.

Toki Sen-I Co sustine ca Yezzy Apparel este o companie fictiva, care functioneaza fara capital si este condusa in asa fel incat, West are multe beneficii multiple chiar daca nu i se cuvin.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *