Connect with us

Stiri externe

Kanye West, despre noul iubit al lui Kim Kardashian: „Se îmbracă de la Mall”

Kanye West spune că relația lui Kim Kardashian cu actorul de comedie Pete Davidson este fake și face declarații neașteptate la adresa acestuia. „Se îmbracă de la Mall”, este părerea lui Kanye West despre noul iubit al lui Kim Kardashian.

Publicat

pe

Kanye West, despre noul iubit al lui Kim Kardashian: „Se îmbracă de la Mall”

Kanye West pare că nu a trecut însă definitiv peste relația cu Kim Kardashian. După ce a rugat-o fără succes să se întoarcă la el, acum dă de pământ cu noul iubit al acesteia.

Surse din apropierea rapper-ului susțin că acesta spune despre relația dintre fosta sa soție și Pete Davidson că este una fake. Mai mult decât atât, face glume pe seama stilului vestimentar al noului iubit al lui Kim Kardashian.

„Pentru început, crede că relația dintre Kim și Pete este una fake, de fațadă. Kanye e de părere că familia Kardashian își trăiește viața după scenarii. S-a săturat de asta. I se pare că este acum cu un bărbat total opus lui pentru a-l scoate din sărite”, au declarat sursele pentru presa internațională.

Kanye West are o problemă și cu stilul vestimentar al lui Pete Davidson. Spune despre acesta că „se îmbacă de la Mall” și poartă cele mai urâte haine.

Kim Kardashian și Pete Davidson au o relație de la finele anului 2021.

În același timp, Kanye West tocmai și-a asumat public relația cu Julia Fox.

Kanye este foarte supărat și pentru felul în care Kim îi crește pe copiii pe care îi au împreună. Nu este de acord cu faptul că North West are TikTok, iar el este împotriva rețelelor de socializare în viețile copiilor săi. În plus, zice că mama lor îi îndepărtează pe cei mici de religie și îi îmbracă nepotrivit.

Recent, în cadrul unui interviu, Kanye West a vorbit despre faptul că fosta soție îl împiedică să își vadă copiii.

„Luni, când am mers să îmi iau copiii de la școală, agenții de pază nu m-au lăsat să intru. Stăteau între mine și copiii mei, iar asta e inadmisibil. Apoi, i-am adus de la școală și North insista să intru în casă ca să îmi arate ceva. Securitatea nu m-a lăsat. De ce? Noul iubit al lui Kim era acolo”, a povestit Kanye.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *