Connect with us

Stiri externe

Kanye West și Julia Fox, aparițiile controversate de la Paris Fashion Week

După ce și-au asumat public relația care a debutat chiar la trecerea dintre ani, Kanye West și Julia Fox continuă seria aparițiilor controversate de la Paris Fashion Week. Iată ce outfituri au afișat cei doi pe străzile capitalei franceze.

Publicat

pe

Kanye West și Julia Fox, aparițiile controversate de la Paris Fashion Week

Paris Fashion Week este locul în care Kanye West și Julia Fox au bifat primele apariții în calitate de cuplu. Apariții controversate din pricina ținutelor pe care cei doi le-au afișat. Outfituri asortate care au atras privirile tuturor celor din jur.

La prezentărea colecției Kenzo Men pentru toamnă/iarnă 2022, Kanye și Julia au purtat outfituri asortate din denim. Julia Fox a atras privirile într-o ținută Schiaparelli și cercei supradimensionați realizați de Daniel Roseberry.

Sacoul scurt din denim i-a lăsat la vedere talia de viespe, iar zona bustului era evidențiată printr-un design conic. Jeanșii largi, cu talie joasă, au fost asortați cu o geantă neagră și un make up dramatic. Kanye West a purtat jeanși și o geacă oversized din denim, cizme și mănuși negre.

Seara, Kanye West și Julia Fox au ieșit la cină în Paris. Paparazzi pe urmele lor, bineînțeles. Ea a purtat o rochie roșie din piele, asimetrică, creație Rick Owens. Și-a completat ținuta cu o pereche de cizme argintii și un palton negru de piele. Tot un outfit de piele a purtat și rapper-ul. De asemenea, o cagulă gri și o pereche de lentile de contact albastru deschis.

Advertisement

Cei doi nu au lipsit nici de la prezentarea colecției haute couture Schiaparelli. Și de această dată, au ales ținute din piele. Kanye a optat pentru același outfit purtat cu o seară înainte. A adăugat însă o mască neagră care îi acoperă complet capul.

Julia Fox a purtat o ținută Schiaparelli. Rochie mini, colanți și cizme, asortate cu accesorii supradimensionate.

Kanye West și Julia Fox, prima apariție ca și cuplu

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *