Connect with us

Stiri externe

Kanye West și Julia Fox, prima apariție ca și cuplu

La un an după despărțirea oficială de Kim Kardashian, Kanye West iubește din nou. Celebrul rapper are o relație cu o frumoasă actriță, poveste pe care și-a asumat-o deja public. Kanye West și Julia Fox au bifat weekend-ul acesta prima apariție ca și cuplu.

Publicat

pe

Kanye West și Julia Fox, prima apariție ca și cuplu

Kanye West are o nouă relație și nu are rețineri în a-și asuma acest lucru public. Noua sa parteneră este actrița Julia Fox. Cei doi au bifat ieri prima apariție în calitate de cuplu. S-a întâmplat cu ocazia prezentării colecției Kenzo Men pentru toamnă/iarnă 2022. Kanye și Julia au purtat outfit-uri asortate din denim.

Julia Fox a atras privirile într-o ținută Schiaparelli și cercei supradimensionați realizați de Daniel Roseberry. Sacoul scurt din denim i-a lăsat la vedere talia de viespe, iar zona bustului era evidențiată printr-un design conic. Jeanșii largi, cu talie joasă, au fost asortați cu o geantă neagră și un make up dramatic.

Kanye West a purtat jeanși și o geacă oversized din denim, cizme și mănuși negre. Aceasta a fost prima apariție oficială a celor doi ca și cuplu. Relația lor a început chiar de Revelion.

Recent, actrița Julia Fox spunea că oamenii cred că banii și celebritatea sunt motivele pentru care se iubește cu Kanye West. Ei însă nu îi pasă de gura lumii.

După divorț, Kanye West își schimbă legal numele! Își spune YE!