Connect with us

Stiri externe

Kate Middleton a fost externată. Cum se simte prințesa după operație!

Prințesa Kate Middleton a fost externată la două săptămâni după ce a suferit o operație în zona abdominală. Soția Prințului William a revenit la Windsor, unde va continua recuperarea după intervenția chirurgicală. Iată cum se simte ea în prezent!

Publicat

pe

Kate Middleton a fost externată. Cum se simte prințesa după operație!

Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală în zona abdominală în urmă cu două săptămâni. Nu se știe care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă Prințesa de Wales și care au dus la necesitatea acestei operații.

Prințesa a rămas timp de 14 zile, după intervenție, sub supravegherea medicilor. Ea a fost externată ieri și a revenit la Windsor. Acolo, soția Prințului William va continua recuperarea, înconjurată de familie.

Conform surselor regale, prințesa a făcut progrese în ultimele zile. Prințul William și soția sa mulțumesc public medicilor și cadrelor medicale de la clinica privată în care Kate a fost operată. De asemenea, transmit recunoștința lor tuturor celor ce le-au trimis gândurile lor bune în această perioadă.

Kate Middleton nu va mai ieși public în lunile următoare. Cel mai probabil, ea își va relua îndatoririle oficiale abia după Paște.

Prințesa dorește discreție și consideră că informațiile de ordin medical reprezintă ceva privat. Presa internațională scrie totuși că problema ei de sănătate nu ar fi fost una de natură canceroasă.