Connect with us

Style Judgement

Kate Middleton a purtat o vestimentație realizată într-o fabrică din România

Kate Middleton este, fără doar și poate, un veritabil style icon. Aceasta surprinde plăcut cu fiecare apariție publică, iar ținutele ei ne pot servi drept inspirație. Săptămâna trecută, Prințesa de Wales a fost surprinsă în public purtând un compleu realizat într-o fabrică din România.

Publicat

pe

Kate Middleton a purtat o vestimentație realizată într-o fabrică din România

Kate Middleton este în lumina reflectoarelor încă de când s-a aflat de relația ei cu Prințul William. Mai ales însă de la nunta spectaculoasă din 2011.

De-a lungul anilor, Prințesa de Wales a devenit un veritabil style icon. Asta deoarece poartă cu aceeași grație ținute scumpe, dar și haine mass market.

Kate este întotdeauna elegantă și atrage toate privirile de câte ori își face apariția la vreun eveniment. Ea promovează sustenabilitatea, motiv pentru care obișnuiește să poarte de mai multe ori aceeași ținută, altfel accesorizată. Prințesa reprezintă astfel un model demn de urmat, cel puțin din punct de vedere vestimentar.

Săptămâna trecută, Kate Middleton a fost surprinsă purtând un costum crem compus dintr-o fustă midi și o bluză.

Conform okmagazine.ro, compleul a fost realizat într-o fabrică din Piatra Neamț. Este vorba despre fabrica Augsburg, condusă de Monica Pecheanu. O afacere de familie care a reușit să cunoască succesul peste hotare.