Connect with us

Stiri externe

Kate Middleton are cancer! Mesajul emoționant pe care l-a transmis! VIDEO

După săptămâni întregi de mister, Kate Middleton dezvăluie motivul retragerii din viața publică: are cancer. Prințesa Țării Galilor, în vârstă de 42 de ani, a anunțat, printr-o înregistrare video, că luptă împotriva bolii și urmează ‘chemoterapie preventivă’ – dar asigură națiunea că ‘o să fie bine’.

Publicat

pe

Kate Middleton are cancer! Mesajul emoționant pe care l-a transmis! VIDEO

Prințesa Țării Galilor, Kate Middleton, a anunțat în aceasta seară că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează ‘chemoterapie preventivă’.

Într-un mesaj video profund emoționant, filmat la Windsor miercuri, Catherine a dezvăluit că informația a venit ca un ‘șoc uriaș’ și că ea și William au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a procesa și gestiona această situație cât mai în privat.

Vestea șoc a venit la câteva zile după ce a fost văzută zâmbind alături de Prințul William când au părăsit magazinul lor preferat, aproape de casa lor din Windsor. Prințesa a fost filmată pe o bancă înconjurată de narcise spunând: ‘Ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod potrivit pentru ei și să îi asigurăm că o să fie bine cu mine.

Așa cum le-am spus lor, sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să vindec; în mintea, corpul și spiritul meu. Să-l am pe William alături de mine este o mare sursă de confort și asigurar, precum și iubirea, sprijinul și bunătatea arătate de atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru noi amândoi”, a transmis Kate.

Boala lui Catherine a fost descoperit doar după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la The London Clinic în ianuarie. Palatul Kensington a declarat că nu va face publice detalii despre ce fel de cancer are prințesa sau în ce stadiu se află și le-a cerut oamenilor să nu speculeze.

În momentul intervenției chirurgicale abdominale din ianuarie, Palatul Kensington a spus că nu era vorba de cancer. Cu toate acestea, analizele postoperatorii au descoperit ulterior boala cruntă.

Anunțul de astăzi va trimite unde de șoc în întreaga lume și a venit după săptămâni de speculații – și teorii ale conspirației – despre starea ei de sănătate.

De asemenea, creează o criză nouă pentru Familia Regală Britanică într-un moment în care Regele Charles se luptă și el cu cancerul. În ianuarie, și Sarah, Ducesa de York, a fost diagnosticată cu cancer de piele, la doar șase luni după ce a fost tratată pentru cancer la sân.

Prințesa este acum pe ceea ce a fost descris drept un ‘traseu de recuperare’ după ce a început un curs de chimioterapie la sfârșitul lunii februarie. Din acest motiv, Prințul William s-a retras, pare-se, și de la o slujbă memorială pentru nașul său decedat, Regele Constantine al Greciei.

Palatul Kensington a cerut insistent oamenilor să nu speculeze cu privire la tipul de cancer pe care îl are Kate. Cu toate acestea, ei spun că ea este în ‘stare bună și concentrată pe recuperare’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BBC News (@bbcnews)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)