Connect with us

Stiri externe

Kate Middleton este ”grav bolnavă”. Ce spune un expert!

Kate Middleton a fost surprinsă pentru prima oară în public după operația abdominală suferită în luna ianuarie. Un expert regal susține că Prințesa de Wales ar fi „grav bolnavă”. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Kate Middleton este ”grav bolnavă”. Ce spune un expert!

Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală în zona abdominală în luna ianuarie. Nu se știe care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă Prințesa de Wales și care au dus la necesitatea acestei operații.

Ea a rămas timp de 14 zile, după intervenție, sub supravegherea medicilor. Ulterior, a fost externată și a revenit la Windsor. Acolo, soția Prințului William continuă recuperarea, înconjurată de familie.

Ieri, Kate a fost pentru prima oară surprinsă în public după intervenția chirurgicală. Primele fotografii o arată într-o mașină condusă de mama ei, Carole Middleton, lângă Castelul Windsor.

Prințesa purta o haină închisă la culoare și ochelari de soare.

Expertul regal Tom Bower susține că Prințesa de Wales ar fi „grav bolnavă”. Acesta a declarat presei internaționale că apropiații familiei regale spun că operația suferită de Kate a fost una „extrem de delicată”.

„Nu voi dezvălui ceea ce am aflat, dar ea este grav bolnavă. Nu este fatal, însă! Prințesa își va reveni”, sunt cuvintele spuse de acesta într-o emisiune televizată.

Prințesa dorește discreție și consideră că informațiile de ordin medical reprezintă ceva privat. Ea nu își va relua îndatoririle oficiale până după Paște.