Connect with us

Stiri externe

Kate Middleton, operată de urgenţă. Nu va mai ieşi în public până la Paşte!

Kate Middleton se află în prezent internată într-un spital din Londra după ce a suferit o operație de urgență. Prințesa are nevoie de o perioadă pentru a se recupera și nu va mai ieși în public în lunile următoare, cel puțin până la Paște. Iată în continuare detalii!

Publicat

pe

Kate Middleton, operată de urgenţă. Nu va mai ieşi în public până la Paşte!

Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală în zona abdominală. Anunțul a fost făcut ieri de Palatul Kensington. Nu au fost date însă detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă Prințesa de Wales și care au dus la necesitatea acestei operații.

Kate Middleton a împlinit vârsta de 42 de ani chiar luna aceasta, pe data de 9 ianuarie. O săptămână mai târziu, pe 16 ianuarie, ea a fost operată la o clinică privată din Londra. În prezent, Prințesa este internată în spital pentru recuperare.

Conform reprezentanților Casei Regale, intervenția chirurgicală a fost „un succes”. Totuși, Kate rămâne internată încă două săptămâni, sub supravegherea medicilor. Ulterior, ea va reveni la Windsor, unde va continua să se recupereze.

Astfel, soția Prințului William nu va mai ieși în public în lunile următoare.

„În urma îndrumărilor medicale, este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște”, se arată în comunicatul oficial.

De asemenea, se menționează și faptul că Prințesa dorește discreție și consideră că informațiile de ordin medical reprezintă ceva privat. Revista People scrie totuși că problema ei de sănătate nu ar fi una canceroasă.