Connect with us

Stiri externe

Kate Middleton, probleme în căsnicie? De ce nu i-a fost alături Prințul William când a anunțat că are cancer!

Vineri seară, Kate Middleton a întristat o lume întreagă atunci când a anunțat public, după luni de tăcere, faptul că a fost diagnosticată cu cancer și urmează în prezent un tratament pentru această afecțiune. Toți se întreabă acum de ce Prințesa de Wales a făcut singură acest anunț și nu l-a avut alături pe soțul ei, Prințul William.

Publicat

pe

Kate Middleton, probleme în căsnicie? De ce nu i-a fost alături Prințul William când a anunțat că are cancer!

Kate Middleton a anunțat, vineri seară, că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează „chimioterapie preventivă”. Anunțul a fost făcut printr-un clip video emoționant, după luni în care Prințesa de Wales a lipsit din spațiul public.

Afecțiunea a fost descoperită după ce, la începutul anului, Catherine a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la The London Clinic.

Faptul că Prințesa a apărut singură în acest video a dat naștere la o mulțime de speculații. Mulți se întreabă de ce Prințul William nu i-a fost alături soției sale într-un moment atât de dificil.

Presa internațională vorbește chiar despre probleme în mariajul celor doi. Despre acest subiect s-a vorbit chiar recent, în volumul „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”, scris de Tom Quinn. Acesta a dezvăluit că între William și Kate ar exista adesea disensiuni și discuții în contradictoriu. Asta în ciuda faptului că, din exterior, par a forma cuplul perfect.

The Times scrie însă că altul al fi motivul pentru care Catherine a ales să dea singură această veste cumplită.

„A vrut să fie în postura unei femei puternice care oferă un mesaj la fel de puternic către națiune. Nu avea nevoie de nimeni să stea alături de ea. Prințul William și întreaga familie au susținut-o, din spate”, scrie publicația britanică.

Palatul Kensington a declarat că nu va face publice detalii despre ce fel de cancer are Prințesa sau în ce stadiu se află. În plus, le-a cerut oamenilor să nu speculeze pe seama acestui subiect.