Connect with us

Stiri externe

Kate Middleton poartă Zara, Meghan sfidează cu ținute de mii de euro

Deși se întâmplă să îmbrace și rochii spectaculoase de designer atunci când situația o cere, Kate Middleton obișnuiește adesea să poarte haine de la brand-uri mass market, cum ar fi Zara. În schimb, în ultima vreme, Meghan Markle a fost acuzată că sfidează oamenii de rând afișând în public ținute de zeci de mii de euro.

Publicat

pe

Kate Middleton poartă Zara, Meghan sfidează cu ținute de mii de euro

Kate Middleton și Meghan Markle. Cumnate, ambele căsătorite cu prinți. Ai crede că au multe în comun. Adevărul e însă că mai multe sunt lucrurile ce le separă decât cele ce le apropie. Unul dintre ele, felul în care se îmbracă. Ambele și-ar permite să poarte exclusiv haine de lux la care oamenii de rând nu au acces.

Cu toate astea, Kate Middleton preferă ca la majoritatea ieșirilor publice să afișeze piese de la branduri mass market. Recent, Ducesa de Cambridge a vizitat Universitatea din Londra pentru a vorbi despre importanța educației și a dezvoltării de la o vârstă fragedă.

Advertisement

Cu această ocazie, Ducesa a purtat o rochie midi Zara și pantofi gri Hugo Boss. Interesant este că nu a fost pentru prima oară când a purtat această rochie în public.

Pe de altă parte, Meghan Markle e acuzată că sfidează oamenii de rând afișând în public ținute de zeci de mii de euro.

Soția Prințului Harry a pozat recent pentru revista Time. Bijuteriile afișate de ea pe coperta publicației au prețuri amețitoare. Un inel cu diamant roz evaluat de specialiști la peste 60.000 de dolari. Pe alt deget, alt inel cu diamante de aproape 400.000 de dolari.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Nicolas Rahhal نيكولا رحال (@hautecoutureglobal)

Advertisement

Nici apariția ei la evenimentul Global Citizen nu a trecut neobservată. Asta deoarece hainele purtate de Meghan Markle însumau, din nou, peste 60.000 de dolari.

Meghan Markle, cele mai controversate momente fashion

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *