Connect with us

Stiri externe

Kate Moss (47 ani), aleasă de Kim Kardashian să fie imaginea SKIMS

După încheierea reality show-ului care a făcut-o celebră, Kim Kardashian se concentrează din ce în ce mai mult pe dezvoltarea brandurilor sale. Unul dintre acestea este brandul de lenjerie modelatoare SKIMS, pentru care vedeta a ales-o pe Kate Moss drept imagine.

Publicat

pe

Kate Moss (47 ani), aleasă de Kim Kardashian să fie imaginea SKIMS

Brandul de lenjerie modelatoare SKIMS, lansat de Kim Kardashian, se bucură de un succes fulminant. Colecțiile sunt sold out la scurt timp după lansare, iar produsele au ajuns în portofoliul unor retaileri importanți precum Nordsrom sau SSENSE. Mai nou, a semnat un parteneriat cu Team USA, Lotul Olimpic care va reprezenta Statele Unite la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

O altă mișcare foarte bună este aceea de a o alege pe Kate Moss drept imagine. Fiincă orice brand care se respectă trebuie să colaboreze cu un supermodel de talie mondială.

Kim Kardashian a făcut deja publice câteva imagini din noua campanie, fotografii în care apare Kate Moss. Aceasta poartă unele dintre cele mai bine vândute piese din colecțiile SKIMS.

„Am fost fan SKIMS încă din prima zi. Ceea ce Kim face cu acest brand este atât de fresh și modern. Face lenjerie pe care femeile și-o doresc și care le vine perfect. Eu o port, fiica mea o poartă, chiar și mama mea o poartă”, spune Kate Moss despre colaborarea cu Kim Kardashian.

Advertisement

Kim Kardashian este acum miliardară. Kylie Jenner a ieșit din top!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *