Connect with us

News

VIDEO! Katherine Jackson face primele declaratii publice din acest scandal! Neaga ca a fost rapita si drogata!

La zece zile dupa ce a fost internata intr-un resort din Arizona, iata ca Katherine Jackson face primele declaratii publice si pretinde ca nu a fost rapita si nici nu este tinuta acolo impotriva vointei ei. Aceasta a acordat un interviu pentru ABC News, iar alaturi de ea se aflau Jermaine, Janet si Rebbie Jackson.

Publicat

pe

Katherine Jackson incearca sa faca lumina in tot acest scandal care a dus la decaderea ei din functia de tutore printr-o declaratie inregistrata, acordata exclusiv pentru ABC News.

Katherine Jackson spune ca s-a retras in sanatoriul din Arizona la indrumarile doctorilor si ca nu si-a tinut telefonul mobil langa ea. In toata aceasta perioada, Jackie, Tito si Marlon Jackson au pretins ca mama lor este tinuta in Arizona impotriva vointei ei, iar fiul cel mai mare al lui Tito, TJ, a introdus actele prin care a cerut si a si castigat custodia temporara a celor trei copii.

„Exista zvonuri cum ca am fost rapita, insa astazi vreau sa le demonstrez tuturor ca ma simt bine. Copiii mei nu mi-ar face niciodata asta. Este stupid sa pretinzi acest lucru”, declara Katherine.

„Sunt foarte suparata ca atata timp cat eu am fost plecata copiii mei mi-au fost luati din grija. Modul in care s-a acordat custodia temporara asupra lui Paris, Prince si Blanket este bazat pe o gramada de minciuni”, mai spune mama lui Michael Jackson.

Katherine a confirmat ca l-a lasat pe nepotul ei TJ ca sa aiba grija de copii, insa nu a explicat motivul pentru care niciunul dintre copii lui Michael nu stia de retragerea ei in clinica din Arizona.

„Am vorbit acum cu ei la telefon si le-am spus ca ma intorc acasa. Ma asteapta cu nerabdare”, a mai precizat Katherine.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player