Connect with us

Stiri externe

Dezastru pe covorul rosu la MET Gala! A mizat pe galben, insa n-a reusit sa impresioneze!

Galbenul este culoarea sezonului, insa totodata este foarte greu de purtat. O actrita si-a dorit sa puncteze o aparitie colorata pe covorul rosu la MET Gala 2014, insa a esuat sa impresioneze si a ajuns in topul celor mai neinspirate prezente de la eveniment. Criticii au comparat rochia ei cu rochia lui Belle din desenele Disney „Frumoasa si Bestia”.

Publicat

pe

guess-who

katie-holmes2

Katie Holmes a dat-o in bara la MET Gala 2014 si conduce in topul celor mai neinspirate aparitii de la eveniment. Fosta sotie a lui Tom Cruise stie ca galbenul este culoarea sezonului, insa aceasta rochie Marchesa nu i-a venit deloc bine.

beauty-beast

Criticii au comparat piesa vestimentara a lui Katie cu rochia lui Belle din desenele animate „Beauty and the Beast”, creatie a Disney Studios.

In fiecare an, evenimentul este gazduit de redactorul sef al Vogue America, Anna Winthour. De aceasta data, Anna a fost gazda alaturi de Sarah Jessica Parker si de Bradley Cooper, iar pretul pentru un bilet a ajuns la 25.000 de dolari, cu 10.000 de dolari mai mult decat anul trecut. Click AICI pentru a admira cele mai de efect aparitii de la MET Gala 2014.

 

 

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *