Connect with us

Stiri externe

Katy Perry nu a primit viza de China! Iata de ce a fost refuzata!

Katy Perry trebuia sa cante in timpul marelui show de moda Victoria’s Secret din Shanghai. Nu o va mai face pentru ca, in mod surprinzator, a fost refuzata la interviul de viza pentru China.

Publicat

pe

Katy Perry nu a primit viza de China! Iata de ce a fost refuzata!

Katy Perry trebuia sa cante duminica in cadrul marelui show de moda Victoria’s Secret, ce are loc de data aceasta in Shanghai. Artista nu va mai ajunge insa la marele eveniment pentru ca… a fost respinsa la cererea de viza pentru China. Da, celebra Katy Perry nu s-a calificat pentru a putea intra in tara!

Artista a fost interzisa de autoritati de a intra in China dupa ce i-au fost luate la purticat contul ei de social media si aparitiile in presa din ultimii ani. Astfel se face ca au descoperit ca Perry a cantat intr-o rochie cu floarea soarelui in  Taiwan, tara care incearca de ani buni sa obtina independenta fata de China (floarea soarelui a fost aleasa ca simbol de cei care protesteaza impotriva regimului de la Beijing). In plus, artista a mai si fluturat steagul Taiwanului in timpul unei conferinte de presa.

Aceste fapte i-au deranjat foarte mult pe chinezi care au decis sa ii interzica sa intre in tara lor.

Perry a fost inlocuita de Harry Styles pentru show-ul Victoria’s Secret.

Nu doar Katy Perry a fost respinsa la viza, ci si unele din modelele Victoria’s Secret, printre care si Gigi Hadid.