Connect with us

Stiri externe

Scandalos! Cum s-a facut Katy Perry de rusine la NRJ Awards!

Katy Perry a intrat in pamant de rusine duminica seara, la NRJ Awards de la Cannes, acolo unde a cantat playback piesa „Roar”, iar actul artistic I-a fost interupt la jumatate de prezentator. Katy a fost nevoita sa-si reia piesa, cantand live de aceasta data.

Publicat

pe

KATY-PERRY
Katy Perry a cantat duminica seara la NRJ Awards, ceremonie desfasurata la Cannes, insa actul artistic s-a dovedit a fi un dezastru complet. Katy tocmai incepuse sa cante piesa „Roar” cand a devenit limpede pentru toti ca versurile nu erau deloc sincronizate cu muzica, iar vocea lui Perry se auzea cu intarziere.

Nu a durat mult pana cand gazda evenimentul I-a interrupt show-ul, si-a cerut scuze pentru defectiunea tehnica si rugat-o pe Katy Perry sa cante din nou. Se vede clar in inregistrare ca artista a pus microfonul jos, in vreme ce vocea ei continua sa se auda. Sesizand repede ceea ce se intampla, Katy Perry a ridicat mana cu microfonul, insa greseala si gafa a fost sesizata atunci si de cei care nu au ureche muzicala foarte buna.

Katy Perry si-a reluat apoi piesa, iar de aceasta data a cantat live, insa vocea ei suna total diferit fata de modul in care ne-am obisnuit.