Connect with us

Stiri externe

Keanu Reeves este, oficial, luat! S-a logodit cu Alexandra Grant!

Keanu Reeves a fost întotdeauna unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, însă mai mereu a părut inabordabil și inaccesibil. Asta până prin 2018, când a început o relație cu Alexandra Grant. Acum, cei doi s-au logodit și își fac planuri de nuntă.

Publicat

pe

Keanu Reeves este, oficial, luat! S-a logodit cu Alexandra Grant!

Viața lui Keanu Reeves nu a fost deloc ușoară. În anii 90, și-a pierdut logodnica, fiica și prietenul cel mai bun la distanță de câțiva ani. A trecut cumva însă peste toate greutățile și a mers mai departe. Mulți ani mai târziu, prin 2018, a dat o nouă șansă iubirii. A cunoscut-o pe Alexandra Grant, cea care i-a redat echilibrul și zâmbetul pe buze.

Keanu Reeves și Alexandra Grant sunt prieteni de mulți ani, însă de aproape 4 trăiesc o poveste de dragoste. Ea are 49 de ani și este o artistă extrem de apreciată din Los Angeles. Încă de la început, relația lor a fost pusă la zid. Mulți răuvoitori au comentat în mediul online că Alexandra arată mult mai în vârstă decât este. De asemenea, că celebrul actor ar fi putut să își aleagă o parteneră mult mai tânără și frumoasă. Keanu nu a aplecat însă urechea la bârfe. A continuat să își trăiască povestea alături de cea care l-a readus pe linia de plutire după mulți ani de depresie.

În prezent, Keanu Reeves este oficial… luat! S-a logodit cu Alexandra Grant. Cei doi își fac deja planuri de nuntă.

„Keanu a cerut-o în căsătorie pe Alexandra când s-au întors din Europa, unde el a filmat mai multe pelicule. Ea a fost alături de el pe toată această perioadă, iar atunci el şi-a dat seama că nu poate trăi fără ea. A avut o discuţie sinceră cu Sandra Bullock, iar ea l-a convins să cumpere inelul. E foarte fericit cu decizia sa. Nunta va fi una relaxată şi se va organiza undeva în aer liber, cu un grup restrâns de prieteni şi familie. Evident, îşi vor scrie singuri jurămintele, iar totul va fi cu siguranţă foarte emoţionant”, a declarat pentru OKMagazine.com o sursă din apropierea celor 2.

Advertisement

Keanu Reeves si iubita – i-ati recunoaste asa pe strada?

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *