Connect with us

Stiri Interne

Incredibil! Keanu Reeves merge cu metroul in New York! VIDEO

Keanu Reeves a fost zarit si filmat in timp ce mergea cu metroul in New York. Actorul, desi are o avere de peste 350 de milioane de dolari, si si-ar permite limuzine cu sofer, a preferat sa se deplaseze in metropola americana cu mijlocul de transport in comun pe care il utilizeaza zilnic milioane de oameni simpli.

Publicat

pe

keanu-reeves-metrou

Keanu Reeves a fost zarit si filmat in timp ce calatorea, ca orice american simplu, cu metroul in New York. Actorul apare in respectiva inregistrare stand pe scaun si cedand ulterior locul unei alte persoane, continuind calatoria in picioare sprijinindu-se de bara din centrul vagonului.

keanu-reeves-metrou-1

Cu avere de peste 350 de milioane de dolari, actorul din „Matrix” a preferat sa se deplaseze cu metroul, desi si-ar fi permis o limuzina cu sofer.

jerry-seinfeld-metro

Astfel a procedat recent si Jerry Seinfeld. Actorul de comedie, cu o avere chiar mult mai semnificativa decat Keanu Reeves, a coborat in subteran si a calatorit cu metroul din New York alaturi de sotia lui pentru a ajunge, spune el, la timp la restaurant si sa sarbatoreasca aniversarea casniciei sale.

Advertisement