Connect with us

Stiri externe

Kelly din Familia Bundy merge în baston. De ce boală suferă

Christina Applegate a devenit celebră în perioada adolescenței, atunci când a jucat rolul simpaticei Kelly din serialul Familia Bundy. În prezent are 50 de ani, iar de-a lungul timpului s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Iată de ce boală suferă acum actrița!

Publicat

pe

Kelly din Familia Bundy merge în baston. De ce boală suferă

Christina Applegate, cunoscută drept Kelly din Familia Bundy, avea doar 37 de ani în 2008, atunci când a fost prima oară diagnosticată cu cancer mamar. Tot atunci a aflat că are gena BRCA – cunoscută drept „gena cancerului de sân”. A fost atunci nevoită să facă o operație de dublă mastectomie pentru a scăpa de crunta maladie.

Anii au trecut și părea că actrița a reușit să iasă învingătoare în lupta cu boala. Iată însă că încercările sunt departe de a se fi terminat. Anul trecut, Christina a dezvăluit că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de christina applegate (@officialchristina_applegate)

Advertisement

Scleroza multiplă este o boală autoimună care afectează în timp creierul, musculatura și măduva spinării, cauzând dificultăți de mișcare, vedere și echilibru. Această afecțiune nu are leac, dar evoluția ei poate fi încetinită prin tratament.

În prezent, Christina Applegate se pregătește de prima sa apariție publică de la primirea acestui diagnostic. Ea a postat pe Twitter o imagine cu câteva bastoane din care va alege unul pentru respectiva gală. Le-a dezvăluit admiratorilor că mersul cu bastonul este noua ei normalitate.

Advertisement

Christina Applegate este cunoscută în special pentru rolul ei din Familia Bundy. Serialul de comedie „Married With Children” a fost filmat în perioada 1987-1997 și a avut 263 de episoade. În serial, Christina Applegate o interpreta pe Kelly, fiica cea mare a familiei, o puștoaică ușuratică și deloc inteligentă.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *