Connect with us

Stiri externe

Kelly Osbourne recunoște! Ca să fie slabă… și-a tăiat de două ori stomacul!

Kelly Osbourne a avut mai mereu probleme legate de kilogramele în plus. Vedeta a recunoscut că pentru a ajunge la silueta dorită, și-a tăiat stomacul și și-a corectat linia mandibulară la medicul estetician.

Publicat

pe

Kelly Osbourne recunoște! Ca să fie slabă… și-a tăiat de două ori stomacul!

Kelly Osbourne nu a avut niciodată o siluetă de model. Ba din contră, s-a luptat vreme de mai mulți ani cu kilogramele în plus. Recent, fiica lui Ozzy Osbourne a recunoscut că a reușit să slăbească abia după ce și-a tăiat stomacul. Au trecut 2 ani de când Kelly a făcut aceste intervenții, în secret. Mărturisește acum că este foarte fericită cu decizia luată și mulțumită de rezultat.

„M-am operat. Nu mă interesează părerea lumii. Am făcut-o, sunt mândră de asta și orcine poate spune ce vrea. Mi-am tăiat stomacul. Tot ce face această operație e să-ți schimbe forma stomacului. E cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”, a dezvăluit Kelly Osbourne într-un interviu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kelly Osbourne (@kellyosbourne) pe

De asemenea, vedeta recunoaște că a apelat la medicul estetician pentru corectarea liniei mandibulare cu acid hialuronic. Aceste injecții i-au înfrumusețat forma feței, făcând-o să pară mai slabă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Today I’m feeling #Gucci 💜❤️

O postare distribuită de Kelly Osbourne (@kellyosbourne) pe

Kelly Osbourne a povestit, în 2017, schimbările majore pe care le-a făcut în viața ei. A renunțat la consumul de alcool și alte substanțe interzise. De asemenea, a lucrat la psihicul ei și este acum într-o formă bună.

Sharon Osbourne, mama lui Kelly, a apelat la rândul ei la medicina estetică pentru a arăta mai bine. De la lifting-uri faciale și până la bypass gastric, Sharon a făcut tot ce era necesar pentru un aspect fizic de invidiat.

Transformarea lui Kelly Osbourne! De la emo la fashionista!