Connect with us

Stiri externe

Kevin Costner divorțează după 18 ani de căsnicie

Kevin Costner divorțează după un mariaj care a durat mai bine de 18 ani. Soția celebrului actor, Christine Baumgartner, a depus deja actele prin care cere separarea de acesta. Cei doi au împreună trei copii.

Publicat

pe

Kevin Costner divorțează după 18 ani de căsnicie

Kevin Costner și Christine Baumgartner divorțează după 18 ani de căsnicie. Conform revistei People, soția celebrului actor a intentat deja actele de divorț. Separarea a fost confirmată și de reprezentanții starului hollywoodian.

„Cu mare tristețe, domnul Costner a trebuit să ia parte la acțiunea de desfacere a căsătoriei. Circumstanțele care l-au adus aici au fost în afara controlului său. Ne dorim ca intimitatea să le fie respectată în aceste momente dificile”, este declarația oficială.

În urmă cu doar câteva luni, Costner vorbea extrem de frumos despre soția sa. Atunci, actorul mărturisea că tot ce este frumos în viața lui i se datorează celei care i-a fost alături în ultimii 18 ani.

Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2004 și au împreună trei copii: Cayden (15 ani), Hayes (14 ani) și Grace (12 ani). Kevin Costner mai are patru copii din relații anterioare: Annie, Lily, Joe și Liam.

Cine este Christine Baumgartner?

Încă de la începuturile relației lor, Christine i-a spus actorului că vrea să își întemeieze o familie cu el. După șase ani de relație, femeia i-a dat un ultimatum: se căsătoresc sau se despart. Evident, actorul a ales atunci să nu o piardă pe femeia iubită și a dus-o la altar.

Aceasta a fost a doua căsnicie a starului. Prima oară, a fost căsătorit timp de 16 ani cu Cindy Silva. Mariajul lor s-a încheiat însă în anul 1994.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *