Connect with us

Stiri externe

Khloe Kardashian, mamă pentru a doua oară

Khloe Kardashian va deveni mamă pentru a doua oară chiar în zilele care urmează. Nu, diva nu este însărcinată, ci copilul va fi adus pe lume de o mamă surogat. Tatăl bebelușului este fostul iubit al vedetei, Tristan Thompson.

Publicat

pe

Khloe Kardashian, mamă pentru a doua oară

Khloe Kardashian este pe cale să devină din nou mamă. Mai repede decât s-ar fi așteptat cineva: chiar în zilele care urmează. Vă întrebați dacă vedeta este gravidă și a ținut timp de 9 luni sarcina secretă? Ei bine, răspunsul este nu. Bebelușul va fi adus pe lume de o mamă surogat. Cine este însă tatăl?

Tatăl celui de-al doilea copil al lui Khloe Kardashian este chiar fostul ei iubit. Tristan Thompson, bărbatul de care aceasta s-a despărțit pentru că i-a fost infidel. Bineînțeles, sarcina datează dinainte de despărțire. Știrea a fost făcută publică chiar săptămâna aceasta de presa internațională.

Nu mai este doar un zvon, întrucât agentul lui Khloe a confirmat ieri informația.

„Confirmăm că True va avea un frățior, care a fost conceput în noiembrie. Khloe este nespus de recunoscătoare mamei surogat pentru o asemenea binecuvântare,”, a declarat acesta pentru revista People.

Khloe a aflat de infidelitățile partenerului ei la scurt timp după ce sarcina a fost confirmată. Tristan Thompson nu doar că a înșelat-o, ci a devenit chiar tată în decembrie. Un copil făcut cu Maralee Nichols în perioada în care ar fi trebuit să îi fie fidel lui Khloe.

Advertisement

Khloe Kardashian a lansat colecție de haine Plus-Size

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *