Connect with us

Stiri externe

Kim Kardashian a cumpărat crucea cu diamante a Prințesei Diana. Cât a costat!

După un an 2022 în care părea că vrea să se transforme în Marilyn Monroe, purtând la diverse evenimente și ședințe foto rochii care i-au aparținut legendarei dive, acum Kim Kardashian a cumpărat crucea cu diamante a Prințesei Diana. Iată cât a costat.

Publicat

pe

Kim Kardashian a cumpărat crucea cu diamante a Prințesei Diana. Cât a costat!

Kim Kardashian a achiziționat Crucea Attallah purtată de Diana, Prințesa de Wales, după ce pandantivul a fost pus în vânzare la Sotheby’s Londra.

Crucea Attallah este un pandantiv din anii 1920, ce poartă semnătura designerului de bijuterii de lux Garrard. A fost purtat de mai multe ori de Prințesa Diana, iar săptămâna aceasta Kim Kardashian l-a cumpărat cu 197.453 de dolari.

Conform presei internaționale, crucea cu ametist a Prințesei Diana a fost licitată de patru doritori. Un reprezentant al lui Kim Kardashian, prezent la licitație, a fost cel care a oferit suma cea mai mare. Informația a fost confirmată de casa de licitații.

Cea mai faimoasă apariție a Dianei în care a purtat pandantivul a fost în octombrie 1987, la un eveniment caritabil din Londra. Bijuteria s-a vândut acum cu dublul sumei estimate înainte de licitație.

Crucea a fost cumpărată pentru prima dată de la Garrard de către omul de afaceri Naim Attallah în anii 1980. Acesta din urmă era bun prieten al Dianei, astfel că i-a împrumutat acesteia bijuteria de mai multe ori de-a lungul anilor.

Advertisement

Pandantivul în formă de cruce este o piesă unicat, îndrăzneață și plină de culoare, cu ametiste și diamante. Crucea are o greutate totală a diamantului de aproximativ 5,25 carate.

Înainte de vânzare, un reprezentant al Sotheby’s Londra spunea: „Bijuteriile deținute sau purtate de regretata Prințesă Diana sunt foarte rar pe piață, în special o piesă precum crucea Attallah, care este atât de colorată, îndrăzneață și distinctă.”

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *