Connect with us

Stiri externe

Kim Kardashian a reunit fostele modele Victoria’s Secret pentru promovarea SKIMS

Kim Kardashian lansează o nouă colecție de lenjerie intimă modelatoare sub umbrela unuia dintre brandurile sale, SKIMS. Pentru promovare, vedeta a reunit într-o ședință foto fostele modele Victoria’s Secret.

Publicat

pe

Kim Kardashian a reunit fostele modele Victoria’s Secret pentru promovarea SKIMS

Brandul de lenjerie modelatoare SKIMS, lansat de Kim Kardashian, se bucură de un succes fulminant. Colecțiile sunt sold out la scurt timp după lansare, iar produsele au ajuns în portofoliul unor retaileri importanți. Acum, Kim lansează o nouă colecție sub umbrela acestui brand.

Bineînțeles, noua colecție vine și cu o nouă campanie de promovare. Pentru asta, Kim Kardashian a reunit într-o ședință foto fostele modele Victoria’s Secret. Este vorba despre Tyra Banks, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio și Candice Swanepoel.

Tyra Banks spune că nu a mai pozat în lenjerie intimă de când s-a retras de pe catwalk. A fost însă extrem de bucuroasă de această colaborare.

„Corpul meu arată acum foarte diferit de cum arăta când pășeam pe catwalk. Sunt bucuroasă să îl arăt lumii așa cum este el acum, cu forme”, spune Tyra Banks.

Kate Moss (47 ani), aleasă de Kim Kardashian să fie imaginea SKIMS

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)