Connect with us

Stiri externe

Kim Kardashian a rupt rochia lui Marilyn Monroe la MET Gala

Kim Kardashian a bifat una dintre cele mai controversate apariții, la ediția din acest an a Met Gala, acolo unde a apărut îmbrăcată într-o rochie iconică ce i-a aparținut cândva lui Marilyn Monroe. Acum a ieșit la iveală faptul că vedeta a rupt această rochie.

Publicat

pe

Kim Kardashian a rupt rochia lui Marilyn Monroe la MET Gala

Metropolitan Museum of Art din New York a găzduit, luna trecută, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului! Este vorba despre Met Gala, unde Kim Kardashian a bifat una dintre cele mai reușite apariții pe covorul roșu. Totodată, cea mai controversată!

Kim a îmbrăcat rochia lui Marilyn Monroe! Aceeași pe care marea divă a Hollywood-ului a purtat-o atunci când i-a cântat ”Happy Birthday” Președintelui John F. Kennedy în 1962. Blondă, cu părul prins într-un coc elegant și la brațul actualului ei partener, Pete Davidson. Așa a apărut Kim pe red carpet.

Mulți sunt însă cei care au criticat faptul că lui Kim Kardashian i-a fost permis să îmbrace aceste rochii cu încărcătură istorică. Și se pare că au avut dreptate. A rupt rochia lui Marilyn Monroe.

Pop Culture a publicat câteva imagini din care se vede clar că voalul rochiei e rupt în zona fermoarului și câteva cristale s-au desprins. Tocmai fiindcă era o rochie atât de veche, aceasta nu avea voie să fie purtată. Trebuia neatinsă și expusă exclusiv în muzeu, la anumite temperaturi.

Advertisement

Kim Kardashian, o nouă rochie purtată de Marilyn Monroe în urmă cu 60 de ani

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PopCulture (@popculture)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *